8 Mayıs 2008 Perşembe

YORUM: 10, (Süleyman AKDEMİR, Araştırmacı-Yazar)
--Forward Message -- From: Süleyman Akdemir
To: Mustafa Nevruz Sınacı
Sent: Monday, April 28, 2008 10:07:20 AMSubject:
Re: [A5]* ..::CTO::.. 3T KURAMI VE HÜKÜMET
Sayın Sınacı,
Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Mustafa Kemal ATATÜRK'ün milleti asliye dediği unsurları, TÜRK kimliği altında topladığı, Türkçeyi anadil yaptığı, Müslümanlığı resmi din olarak kaydettiği ve bu esasları Anayasa maddesi haline getirdiği bir devlet olarak, tarihte benzeri görülmemiş KURTULUŞ ŞAVAŞI sonunda kurulmuştur.
Azınlıktan olanlar, kişisel çıkarlarının kaynağını, ağalıktan-beylikten-mürtecilikten-cahillikten-tekkecilikten-takkecilikten ve dini öcü gibi gösterenlerin sahtekarlıklarından alanlar, tarih boyunca Cumhuriyetle hiç barışmamış, buna karşın bütün nimetlerinden faydalanarak mevcut düzenle savaşmışlardır.
6000 yıllık insanı tanrılaştıran öğretilerin oluşturduğu, altını zenginliğin "anahtarı" sayan, Ka-Amon-Ra esaslı "bilgi felsefecilerinin" yumurtladığı ve savlarının iflas ettiği her seferinde yeni "filozofça yaklaşımlarla" eksiklerini tamamlayarak, başka-başka "ulaşılmaz fikirler-metinlerle" insanlığı fitne-fesatla birbirine düşüren, "Vadedilmiş Topraklar" ütopyasıyla, dünyanın her bölgesinde yerleşik "diaspora" mensubu sermaye sahipleri ile bir üst parağrafta yer alan,
HAİN, ACIMASIZ, İŞBİRLİĞİNE HAZIR, HIRSLI, GÖZLERİ PARADAN BAŞKA BİR ŞEY GÖRMEYEN, VATAN-MİLLET-BAYRAK-NAMUS ANLAYIŞINI "HİKAYE" SAYAN, İNSANİ HİÇ BİR DEĞERİ KALMAMIŞ satılıkları çok kolay tespit etmişler ve işbirliğini oluşturmuşlardır. Atatürk'ün ölümünden sonra, binlerce örneğini gördüğümüz bu satılmışlar, 60 yıldır sürdürdükleri tahribatı günümüzde, "DİNDAŞLARI" vasıtasıyla en üst düzeye tırmandırmışlar, hani nerede ise DEVLETİMİZE kastedecek konuma yükselmişlerdir.
Geçmişe insanın gücü yetmez. Belki de "hesap günü" için, Allah, insanı, sadece geleceğine odaklamış, geçmişini değiştirme gücü vermemiştir. Geleceğimizi kurtarmak ve bu "Kutsal Vatanı" satılmış hainlerden temizlemek için henüz vakit geçmiş değildir. Silkinmeli, "bana necilikten" vazgeçmeli, BAŞIMIZA YÖNETİCİ diye seçtiklerimizi iyice araştırmalı, en başta da, her türlü haksız kazancın KAYNAĞINI VE DEVLETİN-MİLLETİN KİMLER TARAFINDAN HANGİ YOLLARLA SOYULDUĞUNU, üstüne üstlük hala, anlaşılmaz bir ARSIZLIK-HAYASIZLIKLA meydanlarda dolaşmalarına göz yummamalıdır.
VAKİT HENÜZ GEÇMEDİ, AMA ÇOK ZAMANIMIZ DA KALMADI,
Saygılarımla,
Süleyman AKDEMİR

Hiç yorum yok: