27 Kasım 2008 Perşembe

KİTAP BAĞIŞ HABERİ:1
Araştırmacı-Yazar Mustafa Nevruz Sınacı’dan “İsa Kayacan Kütüphanesi” ne Bin 147 kitap ve dergi bağışı;
ANKARA (Ece Ajans) - Araştırmacı-Yazar Mustafa Nevruz SINACI, bürosunda bulunan bin 147 kitap ve dergiyi 01 Kasım 2008 tarihinde 7 bin 635 kitap ve dergiyle, Burdur İli Tefenni İlçesine bağlı Ece Köyü’nde hizmete açılan “Prof. Dr. İsa Kayacan Kütüphanesi” ne bağışladı.
Bu konuda bir açıklama yapan Mustafa Nevruz SINACI;
Ülkemizin neresinde ve hangi şartlarda olursa olsun okuma alışkanlığının teşvik edilmesi, geliştirilmesi ve sürekli hale getirilebilmesi gayretleri beni derinden etkilemiş, duygulandırmış ve heyecanlandırmıştır. Bu yönde çalışma yapanlara karşı sevgili halkımız ve ülkemiz adına daima ilgi, minnet ve şükran duymuş, O’nları gündeme taşımayı ve kampanyalarına katkıda bulunmayı görev saymışımdır. Çalışmalarını yakından izleme fırsatı bulduğum, örnek ve önder insan Gazeteci-Yazar Prof. Dr. İsa Kayacan’ın doğum yeri olan Ece Köyü’nde kurduğu kütüphaneye katkı sağlamak bize onur vermiş ve şereflendirmiştir.” dedi.
***
KİTAP BAĞIŞ HABERİ: 2
“İsa Kayacan Kütüphanesi” ne Kitap ve dergi bağışlayanların ilk sırasında 2 bin 138 kitap ve dergiyle Güzide Taranoğlu yer aldı.
ANKARA ( Ece Ajans) – 01 Kasım 2008 tarihinde Burdur İli’ne bağlı Tefenni ilçesinin Ece Köyü’nde hizmete açılan “Prof. Dr. İsa Kayacan Kütüphanesi” ne kitap ve dergi bağışlayanlardan, ilk beş sırada yer alanlar şöyle sıralandı: 2 bin 138 kitap ve dergi bağışıyla Güzide Taranoğlu ilk sırada yer alırkan, bin 147 bağışla Mustafa Nevruz Sınacı ikinci sırada, 500 bağışla Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü üçüncü sırada, 358 bağışla Sevinç Güven dördüncü sırada ve 274 bağışla Nursel Soyuer Gündüz beşinci sırada yer aldılar.
Gönderen: PROF. DR. İSA KAYACAN
BAK:
http://www.isakayacan.blogspot.com/

Hiç yorum yok: